Ons team

Mathias is de trotste oprichter van SEO Benelux & SEA Benelux. Elke dag is hij gepassioneerd aan de slag met beoordelen van vragen, plannen van meetups & het helpen van leden. Naast zijn uit de hand gelopen hobby, is hij ook co-founder van Depends SEO agency. Heb je een vraag voor mij? Dan kan je me altijd bereiken op mathias@toels.be.

Mathias Noyez
Oprichter SEO Benelux
E-mail: mathias@toels.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mathias-noyez/

Even voorstellen, ik ben Jeroen Stikkelorum. Samen met Mathias modereer ik onze social media kanalen en help ik met het organiseren van meetups en webinars. Als onderdeel van SEO Benelux is het het mijn missie om een platform te creëren waar ieder een ander kan helpen en leren van andermans kennis.Naast mijn inzet voor SEO Benelux, werk ik als online marketeer voor chalet.nl en schrijf ik zo nu en dan een SEO blog. Meer over mij te weten komen? Voeg me toe op linkedin of spreek me aan op de volgende meetup!

Jeroen Stikkelorum
Community hero
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeroenstikkelorum/

De grootste Facebookgroep voor SEO’ers in de BeNeLux

SEO Benelux is de grootste (+3000 leden) Facebookgroep voor SEO’ers in de BeNeLux. In deze groep kunnen Belgische en Nederlandse SEO’ers met elkaar discussiëren over technische SEO vraagstukken, algoritme updates, content, linkbuilding of gewoon eigenlijk alles die met white hat SEO te maken heeft.