Senior SEO Consultant

  • Full Time
  • Amsterdam
  • Solliciteren is gesloten

Website LevelUp Group

Senior SEO Consultant

Ben je toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Wil jij de leiding nemen over uitdagende SEO-projecten en het verschil maken voor grote MKB’ers en A-merken zoals Harman Kardon, New York Pizza, Samsung en Santander? Dan zoeken we jou.

 

Wat ga je doen?

Als Senior SEO Consultant ben jij hét aanspreekpunt voor klanten op het gebied van SEO. Met jouw expertise overtuig je klanten van de waarde van organische vindbaarheid, vertaal je zakelijke klantdoelstellingen naar een heldere SEO-strategie en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten.

In jouw functie komen alle aspecten van SEO aan bod. Je analyseert de SEO-prestaties van klanten uitgebreid en presenteert je visie in een weldoordachte SEO-strategie. Als echte teamspeler brief je vervolgens onze contentspecialisten en coördineer je de linkbuildingaanpak. Zo zorg jij ervoor dat die #1 plek in zoekmachines binnen handbereik komt. Dit doe je samen met junior en medior collega’s die je begeleidt in hun werk en ontwikkeling.

We willen onze dienstverlening continue verbeteren.  Daarom test je regelmatig nieuwe tools, implementeer je de nieuwste SEO-inzichten bij klanten en deel je de resultaten met het team. Zo leren we van elkaar en draagt jouw groei direct bij aan de ontwikkeling van je collega’s. Tot slot ben je intern een ambassadeur voor het SEO-vak en adviseer je collega’s over het belang van SEO voor de prestaties van email, social media, SEA en CRO

 

Waar kom je terecht?

Netprofiler is het online marketingbureau dat strategie en uitvoering combineert onder één dak. In 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een bureau dat jaar op jaar in de top van de Emerce 100 staat. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor corporates en ambitieuze Mkb’ers. Wij werken samen met onze klanten aan hun online groei.

Netprofiler is onderdeel van de LevelUp Group, een samenwerking tussen meerdere marketingbureaus. We groeien hard, zijn ambitieus en hebben als doel om medewerkers de beste werkplek te bieden.

Dat jij je helemaal in je element bent op het werk is onze topprioriteit. Daarom optimaliseren we doorlopend de medewerkerstevredenheid. We geloven namelijk dat optimale medewerkerstevredenheid leidt tot de beste resultaten. Om dat te realiseren, werven we uitdagende klanten, zorgen we voor goede werkcondities en een collegiale, stimulerende omgeving waarin je fijn samenwerkt en je jezelf optimaal professioneel ontwikkelt. Medewerkers van Netprofiler waarderen hun tevredenheid inmiddels ruim boven de 8.

LevelUp Group werkt vanuit vier kernwaarden die onze cultuur kenmerken:

·       We groeien door interactie

·       We hebben oog voor elkaar en de wereld om ons heen

·       We zijn positief en constructief

·       We zorgen voor aantoonbare groei

Het resultaat is dat collega’s lang blijven -meer dan 5 jaar dienstverband is geen uitzondering- en flinke carrièrestappen zetten. Naast het harde werken is er veel ruimte voor ontspanning en lol, zowel op de werkvloer als buiten werk om.

 

Wat bieden we?

Bij ons kun je als Senior SEO Consultant rekenen op:

·       Een jaarsalaris tussen €35.000 – €55.000, afhankelijk van je werkervaring;

·       Bonus aan het einde van het jaar;

·       Keuze uit een 32-, 36- of 40-urige werkweek;

·       Laptop en telefoon van de zaak;

·       Reiskostenvergoeding per km als je met de auto komt en 100% Reiskostenvergoeding voor OV;

·       Pensioenbijdrage is afhankelijk van je salaris en groeit ieder jaar. Indien je wilt kun je via ons inleggen bij Bright Pensioen. Wij betalen de rekening;

·       Een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt. Hybride werken is de norm sinds Corona. We zien je graag regelmatig op kantoor verschijnen, maar je mag ook dagen thuiswerken;

·       Een budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;

·       Een duidelijk groeipad met goede begeleiding en een opleidingsbudget van €2500,- per jaar dat je naar eigen keuze kan inzetten;

·       Doorgroeimogelijkheden naar Lead- en Managing Consultant;

·       Dagelijks een verse lunch, goede koffie en een uitgebreid assortiment aan (gezonde) snacks op kantoor;

·       Regelmatig gezellige borrels, teamuitjes en als je het leuk vindt mag je mee op wintersport;

·       De mogelijkheid om onder werktijd vier dagen per jaar te besteden aan maatschappelijk verantwoorde projecten;

·       Een Workation waarin je een week per jaar samen met collega’s kan werken vanaf een zonnige locatie in Europa.

SEO is volop in ontwikkeling. Daarom krijgen alle medewerkers bij Netprofiler een stevig persoonlijk ontwikkelbudget met daarnaast veel tijd en ruimte voor het verbeteren van de dienstverlening. Zo groei je optimaal, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Functie-eisen:

Je bent zelfstandig, maar werkt ook goed in teamverband. Je bent analytisch, nieuwsgierig en hebt affiniteit met ondernemen. Je hebt goede sociale vaardigheden, kan goed luisteren en overtuigen.

Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

·       2-5 jaar SEO-ervaring aan klant- of bureauzijde;

·       Relevant HBO/WO diploma;

·       Ervaring met SEO tools als Ahrefs, Screaming Frog, Moz SEM Rush of vergelijkbare tools;

·       Ervaring met Google Analytics en Google Search Console;

·       Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal;

·       Super gemotiveerd om tot de top te behoren van de Nederlandse SEO professionals.