E-commerce SEO specialist

Website Hypershop

Magento E-commerce Bureau

Bij Hypershop bouwt een team van specialisten elke dag aan het succes van onze klanten. Wij bouwen hoogwaardige E-commerce oplossingen en begeleiden middels een winnende strategie onze klanten om echt resultaat te boeken met hun webshop.

Wij zijn geen online marketing bureau en ook geen doorsnee internetbureau. Wij zijn E-commerce specialisten die elk vanuit hun eigen passie en ervaring samenwerken aan het beste Magento platform en resultaat van klanten.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een gedreven SEO specialist / strateeg met enkele jaren ervaring in E-commerce. Jij weet hoe je webshops optimaal structureert en stelt op basis van gedegen onderzoek optimalisatieplannen en SEO strategieën op voor jouw klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het online marketing team en het succes van jouw klanten en weet uit elk budget het beste resultaat te halen met een mix van onder andere technische optimalisatie, content creatie en creatieve linkbuilding.

Je hebt gevoel voor UX en UI en snapt wat kwaliteit betekent voor bezoeker en zoekmachine. Samen met ons team van developers bouw jij als SEO specialist / strateeg mee aan het realiseren van de beste E-commerce oplossingen en strategieën.

Jouw werkzaamheden

  • Jij bedenkt effectieve SEO- en contentstrategieën en zorgt samen met jouw team voor de planning en uitvoering hiervan;
  • Je spart met klanten over ideeën en strategieën;
  • Je vertaalt strategie en klantwens naar acties welke je samen met onze developers en marketeers implementeert;
  • Je rapporteert inzichtelijk resultaten en gedane werkzaamheden aan jouw klanten;
  • Je bent in staat om keuzes te maken en te onderbouwen op basis van data;
  • Je enthousiasmeert en overtuigt klanten met jouw ideeën / strategieën om de volgende stappen te maken;
  • Je houdt je vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vertaalt dit naar jouw eigen werk.

Waarom werken bij Hypershop?
We zijn een lekker informeel bureau, maar zeer ambitieus en we groeien rap. Je krijgt bij ons alle vrijheid om SEO en strategie naar jouw beste kunnen te doen. Daarbij bouw je niet alleen aan klanten, maar ben je ook essentieel voor de verdere groei van Hypershop en de groei van jouw team.

Naast hard werken is er uiteraard genoeg tijd voor een biertje, flauwe grappen en brainstormen. Je krijgt een goed salaris op basis van jouw kennisniveau en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Word jij enthousiast van mooie e-commerce projecten en uitdaging? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV en een korte motivatie naar egbert@hypershop.nl of bel Egbert op 070 217 12 20.