Content Marketeer ROBBshop

  • Full Time
  • Oss
  • Solliciteren is gesloten

Website ROBBshop

ROBBshop is dé smart home shop van Nederland. We ❤ smart!

ROBBshop is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van Smarthome producten.

Ongeveer 6 jaar geleden is het bedrijf begonnen met slechts één medewerker en inmiddels uitgegroeid tot een team van 9 enthousiaste mensen. Wij zorgen er elke dag weer voor dat mensen hun huis een stukje slimmer kunnen maken met behulp van onze leuke producten.

Om onze sterke positie in de uitdagende wereld van de webshops te kunnen behouden (bedrijven als Coolblue en Bol.com liggen altijd op de loer) zijn wij nu op zoek naar een inhouse contentmanager die ons gaat helpen onze producten op een goede en leuke manier te promoten en onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Hierbij denken wij dan aan online marketing (SEA & SEO) maar ook aan het maken van nieuwsbrieven en de creatie van visuele en tekstuele content voor op onze website en mediakanalen als Facebook en Instagram.

Daarnaast krijg je een belangrijke communicatieve rol richting het management voor wat betreft het maken van keuzes voor de juiste en doelgerichte marketing en zul je de schakel zijn tussen het ROBBshop management en onze mediapartner. Kortom, een ware uitdaging met veel diversiteit en verantwoordelijkheid!